
Pàgina personal de Gemma Chiva
Gemma Chiva-Blanch és investigadora a l?Institut Català de Ciències Cardiovasculars (ICCC)- Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) des de Gener del 2014 a través d?un contracte postdoctoral Sara Borrell.
Gemma Chiva-Blanch és doctora en Medicina per la Universitat de Barcelona (2013). Va realitzar la seva tesi doctoral ?Balanç benefici/risc del contingut en polifenols i alcohol del vi: bases científiques dels efectes del consum moderat de vi sobre el sistema cardiovascular? al departament de Medicina Interna de l?Hospital Clínic-UB. Durant la tesi doctoral va realitzar una estada a l?Instituto Madrileño de Estudios Avanzados (IMDEA)- Alimentación. Prèviament havia realitzat un Màster en Desevolupament i Innovació d?Aliments, branca de recerca, a la Facultat de Farmàcia de la UB, i va fer-ne el treball pràctic al Departament de Nutrició i Bromatologia.
- 2016
CD142+/CD61+, CD146+ and CD45+ microparticles predict cardiovascular events in high risk patients following a Mediterranean diet supplemented with nuts. - 2016
CD3+/CD45+ and SMA-α+ circulating microparticles are increased in individuals at high cardiovascular risk who will develop a major cardiovascular event. - 2016
Dietary α-Linolenic Acid, Marine ω-3 Fatty Acids, and Mortality in a Population With High Fish Consumption: Findings From the PREvención con DIeta MEDiterránea (PREDIMED) Study. - 2016
Microparticle Shedding from Neural Progenitor Cells and Vascular Compartment Cells Is Increased in Ischemic Stroke. - 2014
Latest evidence of the effects of the Mediterranean diet in prevention of cardiovascular disease.
Institut Català de Ciències Cardiovasculars
Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Pavelló del Convent
Sant Antoni Maria Claret, 167 08025 Barcelona
Espanya
T: +34 - 93 556 5900 F: +34 - 93 556 5559

