.
logo csic-iccc

Lina Badimon: nova Vicepresidenta de l'European Society of Cardiology (ESC)

31/08/2016 La Prof. Badimon ha estat escollida Vicepresidenta de Scientific Affairs (includes Working Groups, Councils and Women in Cardiology) & Research/Clinical Trials
La Prof. Lina Badimon ha estat escollida Vicepresidenta de la prestigiosa European Society of Cardiology (ESC) per el període 2016-2018. Ha prés possessió del càrrec durant el passat congrés de la societat que aquest any ha tingut lloc a Roma del 27 al 31 d'agost.

L?ESC és una organització nascuda el 1950, única i diversa, de més de 90.000 membres, que representa els professionals de la cardiologia a Europa i al món. L'ESC també dóna suport al desenvolupament de polítiques sòlides per a la prevenció de la malaltia cardiovascular a la Unió Europea, a través de l'European Heart Agency a Brusel·les.

La professora Badimon, és directora de l?Institut Català de Ciències Cardiovasculars, centre CERCA a l?Hospital de la Santa Creu i Sant Pau-UAB, Barcelona i que forma part de l'IIB Sant Pau. La Dra. Badimon és també professora d'Investigació del CSIC i "Lecturer Adjunt Associate Professor" de Medicina Cardiologia al Mount Sinai School of Medicine, de Nova York.

Cercador de notícies

Cercar
fondo_contenido_inf
pie http://www10.gencat.net/dursi/ http://www.santpau.es/ http://www.uab.es/

Institut Català de Ciències Cardiovasculars
Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Pavelló del Convent
Sant Antoni Maria Claret, 167 08025 Barcelona Espanya
T: +34 - 93 556 5900 F: +34 - 93 556 5559

Avis legal | Politica de Privacitat